Инфо за LaraCroft

Корисник од:
3 септември 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот LaraCroft (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Косово независно од утре!

пријавена пред 2 години, 1 месец. (a1.com.mk)

Косово ќе ја објави својата независност во текот на утрешниот ден.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести