Инфо за JetLiChan

Корисник од:
31 декември 2007
Пријавени статии:
6
Популарни:
5
Однос на популарност:
83%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот JetLiChan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Македонските куглари урнаа светски рекорд

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (www.a1.com.mk)

Машката кугларска репрезентација на Македонија стартуваше со победа на СП во куглање кое се одржува во Детенхајм во Германија. Она што е уште поважно е што нашиот репрезентативец Борис Бенедик успеа да го собори светскиот рекорд со соборени 698 кегли.

0 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Спорт

Скандалозен упад во независноста на медиумите

пријавена пред 1 година, 1 месец. (dnevnik.com.mk)

Да испратите до Владата список со сите новинари на „Дневник“. Со вакво скандалозно барање вчера, околу 15 часот, во нашата (весникот "Дневник") редакција во повеќе наврати се јавија неколку службенички од Владата. Тие не знаеја да објаснат зошто.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Македонија покрена тужба пред Меѓународ. суд на правдата против Грција

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.a1.com.mk)

...Македонија има целосно право и може да се надева на позитивна одлука од Судот во Хаг.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Скромноста на македонските владици

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.vest.com.mk)

Црковни извори велат дека сите владици живеат во богато опремени резиденции (и возат коли од 30/40000 евра), додека поголемиот дел манастири и цркви мака мачат да обезбедат пари за основните потреби.

57 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Новини во Google Picasa 3 (beta)

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (mislam.blogspot.com)

Google ја извади новата, трета верзија на својот популарен организатор на фотографии, Picasa, засега како бета. Новините кои ги носи третата верзија...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Програмирање на десктоп апликации во Java. Вовед.

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.java.com.mk)

Вовед во програмирање на десктоп апликации во Java. Продолженија ќе следат...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија