Инфо за Jaimshit

Корисник од:
29 март 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Jaimshit (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Не за друго, многу смрт има деновиве, па дај да се израдуваме малку.

пријавена пред 9 месеци, 2 седмици. (www.slashfilm.com)

Слика на најдобрите 250 филмови на сите времиња, организиран во агенда, во форма на мапа за метро. Прилично интересен начин за собирање на ваков тип на информации, а и интересна содршина има . Проверете сами, па одлучете дали авотрот има ваш вкус. ; ]

0 коментари | проблем? | категорија: Забава