Инфо за Ike

Корисник од:
2 мај 2008
Пријавени статии:
8
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Ike (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Нова Саут Парк епизода

пријавена пред 6 месеци. (sp-mk.com)

За два дена нова саут парк епизода. Инфо, опис и трејлер за епизодата на линкот

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Интервју со Trey Parker

пријавена пред 6 месеци, 2 седмици. (sp-mk.com)

Trey, ко-креаторот на серијата south park. Интервју со него и видео.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Саут Парк на mk.wikipedia.org

пријавена пред 7 месеци, 3 седмици. (mk.wikipedia.org)

Допишете, изменете, избришете... Средете го делот за Саут Парк на mk.wikipedia.org колку можете и знаете. А исто така и прочитајте го, вреди да се прочита

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Повеќе Корисни Додатоци (add-ons) за Mozilla Firefox

пријавена пред 7 месеци, 3 седмици. (sp-mk.com)

Повеќе Корисни Додатоци (add-ons) за Mozilla Firefox Посебно Првиот, SkipScreen, МНОГУ е корисен

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

South Park Македонија

пријавена пред 8 месеци, 2 седмици. (sp-mk.com)

Македонска страна за серијата South Park www.sp-mk.com

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Без South Park до 7-ми Октомври!

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (spmk.blog.com.mk)

Лоши вести за Саут Парк фановите. Повеќе прочитајте на линкот

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Ме Читаш форум

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (me-chitash.com)

Опуштете се и релаксирајте се со ме читаш форумот.Наскоро ќе има и портал.Треба да се активирате преку емаил

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Промовирај ја твојата веб страна бесплатно

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (promoviraj.co.cc)

Треба само да се регистрирате,да се активирате преку email и да отворите тема во соодветниот форум за вашата веб страна. Други линкови за пристап до Промовирај форумот: www.promoviraj.tk www.promoviraj.forumotion.com (и другите под домени на ForuMotion) www.promoviraj.it.tt www.promoviraj.co.nr

9 коментари | проблем? | категорија: Сешто