Инфо за Igorce

Корисник од:
7 ноември 2008
Пријавени статии:
64
Популарни:
4
Однос на популарност:
6%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Igorce (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Ericsson: 20 megapixel мобилни

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (zdravo.com.mk)

Иако е тешко да се предвидува иднината поради глобалната економска криза, убаво е да се види дека има компании кои гледаат напред и во областа на мобилните телефони.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

На што се палат тинејџерите?

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (zdravo.com.mk)

Децата чии родители растеа со рокенрол, сега созреваат со турбофолк и сапуници. Нашите најмили уште неизживеани бегаат од стварноста, а со тоа и го губат индивидуалитетот и лесно се претопуваат во толпата поклоници на „врвните уметнички квалитети“

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Српска панда

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (zdravo.com.mk)

Драго ни е што во последно време и нашиот Балкан се вклучува во глобалните кампањи за заштита на животните. Комуникациската стратегија, барем делот што се однесува до печатените медиуми во Србија, почнува со приложеново креативно решение ...

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Топ 10 ски центри

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (zdravo.com.mk)

Еве ги светските топ 10 ски центри

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто