Инфо за Hermani

Корисник од:
21 мај 2007
Пријавени статии:
11
Популарни:
4
Однос на популарност:
36%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Hermani (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

СООПШТЕНИЕ

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (zbm.blog.com.mk)

На ден 21.06.2008 (сабота) во Домот на АРМ во Скопје беше одржана обука за отварање и користење на блогови од страна на Здружението на блогери на Македонија. На блог-обуката предавања ги држеа стручни лица и поискусни блогери од македонската блог сцена, каде на присутните им ги посочија значењето и

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

BLOG OBUKA

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (zbm.blog.com.mk)

Во сабота, на 21. 06. 2008 во 12 часот, во просториите на Дом на АРМ, ќе се одржи првата Младинска Блог Обука, под покровителство на Здружението на Блогери на Македонија и Агенција за Млади и Спорт. Пријавувањето ќе биде строго по меил zb.makedonija@gmail.com. Бројот на присутни е ограничен!

26 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

МОДЕРНИ ФОБИИ

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (kimi.blog.com.mk)

Тим Лиоро е фронзофобичен хебдомофоб, роден во Лидс во 1965 година.Како млад заболел од хебдомофобија, а за време на студиите по музика на Универзитетот во Лидс станале очигледни првите знаци на серулофобија.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

ЗАЧЛЕНИ СЕ!! (Пристапница и Статут)

пријавена пред 2 години. (zbm.blog.com.mk)

Според статутот на ЗБМ, во Здружението може да членува секој, кој ја исполнува законската норма за членување во организација, а кој ги прифаќа целите и задачите на Здружението

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Неделни вести

пријавена пред 2 години, 1 месец. (gusar.blog.com.mk)

# Кокичињата пораснаа = ајварот се потроши # Милан „се качи“ на петто...или погоре? # Пинки – Тито, Хомер – ништо # Пак се караа у Парламент. Пак? # Сепак, се е релативно. # Многу се предомислувам!!! ...Или не?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ 2008

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (cookbook.blog.com.mk)

Како помина годинашниот Вевчански фестивал,низ слики ни покажува CoookBoook: На одење го посетивме и Охрид,да се увериме зошто е прогласен за нај убаво новогодишно накитен град.Се уверивме дека имале право во изборот.Не е работата само да накитиш него да дадеш душа и приказна во сето тоа.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

КОЈ ЈА УБИ ПОЕЗИЈАТА?

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (patotnadusite.blog.com.mk)

Кога првпат го прочитав ова прашање што го постави американскиот книжевен критичар Џозеф Епстајн (Joseph Epstein), се замислив.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

АРИЕВЦИ & СВАСТИКА

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (kimi.blog.com.mk)

Морам да дадам едно мало појаснување. Зборот ариевски доаѓа од санскритскиот збор AРЈA (ARYA,आर्य) кој означува луѓе со највисок систем на вредности, т.е. духовно знаење и култура. Само треба да го исполни високиот стандард кој се бара за да може да се нарече така.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

АМДИ БАЈРАМ РАБОТИ ВО SKYPE!

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (kicevo.blog.com.mk)

Амди Бајрам хонорарно работи за компанијата Skype! Лично видов!!! Не ви се верува? Уверете се сами:

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

РУБИКОВА КОЦКА

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (kimi.blog.com.mk)

Рубиковата коцка или Магична коцка е механичка играчка (еден вид механичка сложувалка) која во 1974 година ја измислил Унгарскиот скулптор и професор по архитектура Ерно Рубик

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

По што е единствена мојата татковина – Македонија

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (lavot.blog.com.mk)

opšta kultura

1 коментар | проблем? | категорија: Култура