Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Gorco, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Ако-тогаш политика

пријавена од mitko пред 1 година, 3 месеци. (www.utrinski.com.mk)

Ако Европска унија - тогаш фискални каси. Која е логиката овде?

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика