Инфо за GoodBytes

Корисник од:
3 април 2007
Пријавени статии:
28
Популарни:
23
Однос на популарност:
82%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот GoodBytes (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Зошто мажите не гледаат сапуници?

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (komunikacii.net)

Што е тоа што ги прави сапуниците толку неприфатливи за мажите? Дали е тоа заради доминацијата на плачење, солзи, расправање, озборување, неконтролирани емоции, женски сплетки и слично? Дали е заради тоа што сапуниците премногу се сродни со љубовните романчиња кои се читаа во екс-ју времињата?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Забава

Windows по ќеиф

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (strumjan.blogspot.com)

Струмјан пишува за алатката Nlite, со која се кустомизира Windows инсталација преку исфрлање на сè што е непотребно и со внесување одговори на прашањата, за да не мора да се одговараат при инсталацијата.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Слободниот софтвер – пиратерија?!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (strumjan.blogspot.com)

Во „Зебра лајф“ одел инсерт со Слободен софтвер Македонија додека се зборувало за пиратерија. Слободните се побунуваат, Зебрата се извинува.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Часовникот на Буш се стопи во Албанија

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (mislam.blogspot.com)

Написи од медиуми во врска со кражбата на часовникот на Буш и видео клип кој го покажува моментот на кражбата и докажува дека официјалниот демант на неговата администрација е лага (како и обично).

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Забава

Microsoft Surface - интерфејс како од Minority Report

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (mislam.blogspot.com)

Microsoft Surface Computer е интерфејс за корисничка интеракција кој наликува на компјутерскиот интерфејс од филмот Minority Report.

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Skype Prime: јави ми се за пари

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (mislam.blogspot.com)

Skype Prime на корисниците на Skype им овозможува да креираат свој Prime акаунт кој ќе ги претвори во сервис провајдери, од што ќе можат да заработуваат...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Don't you FYROM me!

пријавена пред 3 години. (video-macedonia.blogspot.com)

Кратко видео од 4 минути, кое го направиле членовите на невладината организација „Youth For Youth - Macedonia“, во рамки на проектот „Phoenix- Freedom and Liberations“.

1 коментар | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Политика

Дали сте чуле за кајмак.от?

пријавена пред 3 години. (mislam.blogspot.com)

Мој пост во кој известувам за кајмак.от. И, нека е аирлија! :-)

3 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Технологија