Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот GoodBytes, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Photo-Soulz ( фото-блог )

пријавена од gjole пред 3 години. (photo-soulz.blogspot.com)

Photo-Soulz е македонски фото-блог, со фотографии од најразлична тематика - воглавно направени со дигитален апарат. ...проверете го!

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Блогови

Зошто слободниот софтвер е подобар? (1)

пријавена од Арангел пред 3 години. (ufo.linux.net.mk)

Ако не живеете во САД, кога купувате неслободен софтвер (пр Windows Vista), пола и повеќе од парите одат директно во софтверската компанија (пр. Microsoft): овие пари излегуваат од нашата земја...

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Блогови

Дали сте чуле за кајмак.от?

пријавена од GoodBytes пред 3 години. (mislam.blogspot.com)

Мој пост во кој известувам за кајмак.от. И, нека е аирлија! :-)

3 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Технологија

Torrent junkie

пријавена од vaskoav пред 3 години. (btjunkie.org)

Уште еден сајт за симнување торенти, сепак вреден да се ѕирне. Одличен избор и интерфејс. User friendly, разбираш!!!

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Кафе - запознавање со Java

пријавена од gemidjy пред 3 години. (blog.gemidjy.info)

Први впечатоци од Java (програмскиот јазик), низ кафе и зборови.

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Технологија

Рекомпресирење на видео со VLC Media Player

пријавена од gocem пред 3 години. (pablisher.blogspot.com)

Чекор по чекор водич за транскодирање на видео запис со VLC Media Player под Windows

2 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Македонско Вики за слободен софтвер

пријавена од gemidjy пред 3 години. (wiki.lugola.net)

Активистите за промоција на слободен софтвер во нашата земја работат во корист на корисниците и заинтересираните за запознавање со можностите на слободниот софтвер. Македонското Вики за слободен софтвер ја има таа цел, слободна база на знаење.

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Технологија

Рецензија на сајтови за одбирање на бои при веб дизајн

пријавена од глиша пред 3 години. (mislam.blogspot.com)

Најдобрите веб решенија за креирање, чување или само земање готови колор теми.

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Технологија