Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Flebur, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Свеќа на Велики петок за загубеното богатство на Ирак

пријавена од Arwena пред 1 година, 11 месеци. (arheo.com.mk)

„Да не беше владеењето на Садам Хусеин, досега археолошките локалитети Нимруд, Нинива, Вавилон, Ериду и Ур не ќе се „прочуеја“. Е па не е така.“ Културното наследство од Ирак со или без него имаше достигнато светската слава.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Форумски Идиоти

пријавена од Бунка пред 1 година, 11 месеци. (ogisinko.blog.com.mk)

Оги Синко им пиша писмо... Се собрале “интелектуалци“ на форум, на чело со Бучковски, Ордановски, Чашуле... Се’ отпишани.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Пиноче Македонец!

пријавена од Бунка пред 1 година, 12 месеци. (bunka.blog.com.mk)

П.С. Примам нарачки! За 200 евра од текст-пост ќе пишувам квалитетно против било која партија. Ајде навалете!

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Војничка хроника

пријавена од Sokol пред 1 година, 12 месеци. (v-deko.blogspot.com)

На 1 април, 2010 година, на насловните страници од сите весници во Курвористан осамна наслов со крвави букви обрабени со бодликава жица: „Курвористан ѝ објави војна на Новата Демократска Лева Република 4“.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Најдобриот грчки производ

пријавена од jofe пред 2 години. (greeceinourhearts.blog.com.mk)

Бидејќи блогов има за цел да ви ја прикаже убавината на Грчките производи и да ве поттикне да ги користите... еве нешто што треба секојдневно да се користи...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

За ваше потполно уживање - - - - 7 gays

пријавена од jofe пред 1 година, 12 месеци. (greeceinourhearts.blog.com.mk)

Блогот кој ја носи најпријателски настроената Грција во срцето ви го претставува најновиот грчки хит производ...

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Пазарете во Вето...

пријавена од jofe пред 1 година, 12 месеци. (greeceinourhearts.blog.com.mk)

Почитчувани читатели, посетители, гледачи и сеирџии... Добивме специјална, ексклузивна и неповторлива информација... 99% попуст на сите производи во маркетот Вето...

5 коментари | проблем? | категорија: Забава

Најпроста математика

пријавена од mnimpt пред 1 година, 12 месеци. (zoriv.blog.com.mk)

Како се одлеваат македонските пари во Грција.

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Традиционалниот пријател САД

пријавена од Lavot пред 2 години. (lavot.blog.com.mk)

Забележав дека во последно време низ медиумите и блоговите се наметнува ставот дека САД ни биле традиционални пријатели и работеле за нас, ама единствено педери се Грците кои ги имаат Французите во позадина.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Досие број 5622

пријавена од Sokol пред 2 години. (v-deko.blogspot.com)

Се викав Јован К. Бев Јован К. сè дур не ме прекрстија во ДОСИЕ БРОЈ 5622.

0 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

Мистериите на древниот град Скупи

пријавена од Arwena пред 2 години. (arheo.com.mk)

Време е да се навикнеме да го носиме нашето културно наследство во мислите, исто како што сме се навикнале да ја носиме својата сопствена облека.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Македонија има сила?

пријавена од Lavot пред 2 години. (www.taratur.com)

Што крие предлогот од Нимиц? Дали е навистина поволен како што сакаат да не убедат, или со тоа ќе се зацементира нашиот пораз во меѓународната политика. Кои се најпогубните детали од договорот. Прочитајте!

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

14 македонски блогери промовираа печатени книги

пријавена од razvigor пред 2 години. (www.metamorphosis.org.mk)

На 28.03.2008, со почеток во 14 часот, во градската библиотека „Браќа Миладиновци“ се одржа промоција на 14 книги чии автори се некои од најпопуларните блогери кои ја користат македонската блог платформа „Блогерај“.

2 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Култура

Како да гледате YouTube видеа во HD?

пријавена од TargeT пред 2 години. (srkaj.com)

Доста корисна финта. Се што треба да направите е да го додете &fmt=18 на крајот од видеото. Резултатите се феноменални.

5 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Сешто

ЕДНА ТУРА - БЛОГ КУЛТУРА

пријавена од Arwena пред 2 години. (patotnadusite.blog.com.mk)

Дали се работи за своевиден културен фeномен во светски размери. Од печат треба да излезат 14 книги на 14 македонски блогери во Едицијата - Блог-записи, зад кои стои издавачката куќа ,,Аквариус" од Скопје.

0 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Култура