Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Flebur, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Мирен протест

пријавена од femgerila пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Со почеток од 20 часот на плоштадот Македонија во Скопје ќе се одржи мирен протест, организиран од група граѓани, како поддршка на револтот на грчкиот народ. На протестот се поканети сите добронамерни и политички свесни граѓани, кои сеуште веруваат во моќта на обичниот човек.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Петте фази на колапсот

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (ztvk.crnaovca.mk)

Димитриј Орлов, во размислата околу, анализата и предвидувањето на колапсот.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Безобзирна грчка пропаганда во Скопје!

пријавена од Lavot пред 1 година, 3 месеци. (www.taratur.com)

Скопје деновиве е преплавено со таканаречен Проглас на Словенската филхеленска мрежа, пропаганден леток кој се обидува да ја оправда нацистичката политика на Грција врз Македонците, и притоа да не прикаже нас како виновници.

22 коментари | проблем? | категорија: Вести

Прилепчани ќе рушат Гинисов рекорд

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (prilep.blog.com.mk)

76.620 сарми за 76.620 жители.

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Приватизирано археолошко наследство

пријавена од razvigor пред 1 година, 3 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Си го пријавувам својот напис поради тоа што има добри коментари од други луѓе...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Протести пред грчката амбасада за поддршка на демонстрантите во Грцијa

пријавена од kotle пред 1 година, 3 месеци. (alsat-m.tv)

Група млади од Македонија со протести пред Грчката амбасада во Скопје искажаа солидарност со грчкиот народ и работничката класа.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Солидарност!

пријавена од femgerila пред 1 година, 3 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

И во Грција како и кај нас во еден момент стана јасно оти луѓето не емигрираат од држата туку државата емигрира од луѓето.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Работник загина во „Макстил“, несреќата како да не се случила

пријавена од Vnuce пред 1 година, 4 месеци. (utrinski.com.mk)

Никој не ја известил полицијата, Трудовата инспекција дознала по три дена, а за случајот молк и од Клинички.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Промоција

пријавена од ribaro пред 1 година, 4 месеци. (allishalf.blog.com.mk)

"Добро утро, Кафе!" Катица Димовска. Мала Станица, Книжарница ИЛИ-ИЛИ на 11 декември (четврток) 2008 во 20.00 часот. За книгата, перформанс, јас :)

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Култура

За Бучковски 3,5 години затвор

пријавена од Lavot пред 1 година, 4 месеци. (www.taratur.com)

Поранешниот министер за одбрана и поранешен премиер, Владо Бучковски, како и поранешниот началник на Генералштабот на АРМ Методи Стамболиски, денеска се осудени на 3,5 години затвор.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Револуција во Грција

пријавена од gemidjy пред 1 година, 4 месеци. (vuna.info)

Откровението на Вуна.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Археолошки впечатоци од 20 симпозиум на МАНД

пријавена од ribaro пред 1 година, 4 месеци. (arheo.com.mk)

„На овој симпозиум како на ниту еден досега, имаше совршено грозни презентации. На некои колеги не само што би им забранила да истражуваат, туку би им ја одземала титулата археолог за ,,век и веков”...

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Наука

Кога точно станавме ДОВОЛНО ДОБРИ?

пријавена од femgerila пред 1 година, 4 месеци. (femgerila.crnaovca.mk)

Одговор на прозивките... Фемгерила, црната овца е нешто многу поралично од фемгерила која ја познававте. Со нови сили, нови сфаќања, нова енергија во виртуелните простори на нас, оние кои знаеме, многу добро знаеме дека никогаш, ама апсолутно никогаш, не сме биле ДОВОЛНО ДОБРИ.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Владина Градина

пријавена од Џам пред 1 година, 4 месеци. (ztvk.crnaovca.mk)

Инспириран од Roger Doiron и неговата кампања „Eat the View“,се одлучив да терам слична сопствена домашна кампања за тревникот пред владата да се претвори во градина. Кампањата ќе оди под кечи името - Владина Градина.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Ти си крив... не даде пари! Јок, ти си - не побара помош!

пријавена од zlochko пред 1 година, 4 месеци. (novamakedonija.com.mk)

Значи маркетинг, промоција, фама, државен интерес, туризам, спорт... све се тоа непознати термини и кај едните и кај другите! Побитно им е по првенството да имаат за што да се караат! ММЕ!

2 коментари | проблем? | категорија: Политика