Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Flebur, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Интервју за вработување

пријавена од roxy пред 1 година, 1 месец. (nadezna.blog.com.mk)

Занимливо и инструктивно сведочење на Надежна која повеќе пати се има осврнување на овие теми од општеството. Секако дека познато ви е ова како ’добарден’, меѓутоа интересна е дебатата со големиот апологет за феудално и робовласничко општество Лавот-гравот.

9 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Блогови

Изборна калакурница

пријавена од Lavot пред 1 година, 1 месец. (www.taratur.com)

Предизборна анализа.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Македонски јазик на една од најгледаните емисии на грчката телевизија

пријавена од igorkrst пред 1 година. (www.kanal5.com.mk)

Да можев да ја најдам снимката, убаво ќе беше...

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Тековни проекти: По трагите на Via Egnatia

пријавена од Arwena пред 1 година. (arheo.com.mk)

Би сакала информацијата за овој проект малку поинтензивно да се дистрибуира преку интернетот и да стигне до сите заинтересиранои луѓе, независно дали се научници или љубители на старините. На сите што ќе учествуваат во било која од етапите однапред им посакувам успех, учење и многу забава.

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Наука

Грција да се откаже од оспорување на македонското малцинство

пријавена од kapsarovb пред 1 година, 1 месец. (www.mia.com.mk)

Да се фокусира на заштита на правата на самоопределување, слободата на изразување и на здружување на овие заедници.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

ОН бара Грција да ги признае Македонците

пријавена од zlochko пред 1 година, 1 месец. (www.netpress.com.mk)

Од последната посета на Грција од Геј Мекдугал во името на ОН, произлезе остар и како никогаш до сега реален извештај за состојбата на малцинските права во оваа земја. Текстот кој следи е прераскажана верзија на документот.

19 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Пад на популарноста

пријавена од Sigurd пред 1 година, 1 месец. (gaudi.blog.com.mk)

Причини за падот на популарноста на блогерајот на Он.нет со интересна дискусија

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

Интервенционизмот на Трифуновски

пријавена од gdamjan пред 1 година, 1 месец. (ztvk.crnaovca.mk)

Џаман го анализира „капиталистот“ Виктор Трифуновски

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Култура

Zeitgeist

пријавена од Арангел пред 2 години, 5 месеци. (video.google.com)

Колку од вас знаат дека дедо му на Џорџ Њ Буш бил претседател на банка која што перела нацистички пари во периодот околу втората светска војна? Што имаат заедничко религијата, 9/11 и системот за федерални резерви? Заговор или реалност? Гледајте го филмот па заклучете сами...

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Сешто

24/7 e незаконски

пријавена од sead93 пред 1 година, 3 месеци. (www.facebook.com)

Со слоганот 24/7 Владата пропагира кршење на законите во државава. А нејзин работодавец сме сите ние.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Aхам, баш сме тајмлес, мор ор лес

пријавена од Arwena пред 1 година, 3 месеци. (arheo.com.mk)

Постот е варијанта на тема за спотот на Милчо Mанчевски и она кое што мене реално ми смета, независно од квалитетот на видео клипот. А тоа е фактот кој вели дека во Македонија не постои стабилна инфраструктура за инкаминг туризам.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Култура

Фантомска организација шири грчка пропаганда

пријавена од Lavot пред 1 година, 3 месеци. (novamakedonija.com.mk)

Фантом шири грчко-српска пропаганда низ Скопје. Пропагандни летоци и плакати во кои се обвинува државниот врв за кражба на грчката историја и братимење со „полумилениумскиот отомански крвник Турција“ осамнаа деновиве на семафори, бандери и на ѕидови низ главниот град.

31 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Затвор за неоправдано поскапување

пријавена од strumjan пред 1 година, 3 месеци. (www.forum.com.mk)

Така, а не како кај нас: и ѓеврекот поскапе кога рипаше нафтата, сега нафтата падна а ѓеврекот си ја задржа цената. Нам само дупката ни остана - од ѓеврекот де :)

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Кралството на Античките Босанци

пријавена од Arwena пред 1 година, 3 месеци. (arheo.com.mk)

Во неверојатната кампања за признавање на идентитетите, најновата нелустрирана и нецензурирана историја на Балканот зборува за Кралството на Античките Босанци и највиокиот технички градителски дострел на Леденото Доба - Пирамидата во Високо. :)))

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Наука

Отпор 2009

пријавена од јован пред 1 година, 3 месеци. (blog.gemidjy.info)

„Ќе ни велат „ти си шизофреник, ќе имаш црвена рецепта, ти си пијаница, нема пиво после 7, ти искажа клевета, одиш во затвор“ и ние само ќе голтаме.“

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови