Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Flebur, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Рејтингот пусти да остане

пријавена од Константин пред 2 години, 9 месеци. (forvmmacedonia.blogspot.com)

Единствената добра работа во стравот на СДСМ е што ако Груевски стане диктатор ќе живееме во монти-пајтоновски свет. Ќе излезе Никола Груевски на плоштад и ќе ни свика во стилот на Biggus Dickus...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Змејот во мојот стомак

пријавена од seelenluft пред 2 години, 9 месеци. (dzam.blog.com.mk)

но на крајот целото семејство го признава постоењето на змејот. Во тој момент змејот брзо се смалува до првобитната големина на милениче. Последните зборови во приказната се на момченцето кое вели “Мислам дека само сакаше да го забележиме“.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Опасни размислувања и идеи (за кого како)

пријавена од Flebur пред 2 години, 9 месеци. (my.opera.com)

Опасни мисли и идеи кои си го бараат своето место под сонцето а богами и под месечината .....

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

2 од 100

пријавена од ribaro пред 2 години, 11 месеци. (my.opera.com)

Поитраесен експеримент за доказ до каде оди човечката потчинетост и глупос

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто