Инфо за Flebur

Корисник од:
26 април 2007
Пријавени статии:
10
Популарни:
8
Однос на популарност:
80%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Flebur (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Етимологија на Македонски зборови

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (my.opera.com)

Паралели помеѓу Санскрит и Македонски (Индо-Европски јазици)и нормално со поранешната Турска провинција Јанинистан која се нарекува грција - хел-ас. Слободно дупнете по линковите,никој нема да ве искара. Зборови ли се зборови тие тешки творови.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Симболична игра од моја страна

пријавена пред 2 години, 1 месец. (dzam.blog.com.mk)

Текстов не е за оние кои размислуваат само со џебот или со долната глава или процеп. (не е за политиканти) Не тревожете! Чувствувајте!

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

Pollitecon Publications или Нашите од дијаспората не спијат

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (www.pollitecon.com)

Пишуваше „ Време “ пред некој ден за Pollitecon Publications. Денес кликнав на сајтот,ме бендиса,издаваат книги, имаат целосна архива на „Македонска искра “ глобален македонизам итн. Линков што е приложен ги прикажува сите оросписки договори помеѓу ``големите сили``кои ја ограбуваа Македонија.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

бугарија повторно не ја регистрира ОМО Илинден Пирин

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.a1.com.mk)

„Се што е внатре наведено се шпекулации, директни лаги и работи што на судот не му се работа. На пример, еден од аргументите е дека во Бугарија немало македонски етнос. И тоа е аргумент за да биде одбиена регистрацијата“, додаде Стојков.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

ХЕРАКЛЕЈА ЛИНКЕСТИС

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (kicevo.blog.com.mk)

Ја имам посетувано како мал. Ова беше вистинското.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Култура

Слобода или смрт!

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (lavot.blog.com.mk)

Браќа и сестри Македонци! Денеска е денот кога треба да заборавиме на нетрпеливоста, на различностите, денеска е наш ден, ден на народот, на македонскиот народ. Денес заборавете ги сите Грујовци, Бранковци, Бучковци, Љубчовци, Ради и Ѕинговци, Ахметовци и Тачовци.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Наука

Абецедарот

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (istoricar.blog.com.mk)

Во продолжение следи мој текст, објавен во јануари 2006, кој се однесува на Абецедарот објавен во Атина во 1925 година. Значи не е Коминтерната првата меѓународна организација кои ја признала посебноста на македонската нација. Парадоксално но вистинито – тоа е Кралството Грција.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Наука

СВЕДОШТВА ЗА ГРЧКИОТ ТЕРОР ВО ЛЕРИНСКО (1945-1949)

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (my.opera.com)

..... за оние што ги оставија животите по затворските зандани и по пустите острови на Егејското Море. Овие редови нека бидат мало оддолжување кон сите нив.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

„Голема Грција“ виси на многу јавни ѕидови

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

„Чудото со гореспомената карта е тоа дека ‘украсува’ голем број административни згради во Грција како што се општи простории, полициски станици, па дури и грчки амбасади во странство. На картата се оди до таму да се користат грчките називи Монастирио и Стромница за Битола и Струмица,

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Опасни размислувања и идеи (за кого како)

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (my.opera.com)

Опасни мисли и идеи кои си го бараат своето место под сонцето а богами и под месечината .....

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто