Инфо за Delicon

Корисник од:
9 октомври 2008
Пријавени статии:
21
Популарни:
5
Однос на популарност:
23%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Delicon (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

John Digweed на Скопски Саем

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.vecerva.com.mk)

Во четврток 23 Октомви на Скопски Саем ќе имаме прилика да уживаме во одличниот сет на John Digweed. Сетовите на Digweed се атмосферични и ритмични приказни кои не се опишуваат, туку мора да се доживеат.

2 коментари | проблем? | категорија: Забава