Инфо за DejaVu

Корисник од:
21 мај 2007
Пријавени статии:
13
Популарни:
6
Однос на популарност:
46%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот DejaVu (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Форматирате на USB меморијата со NTFS фајлов систем

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (makpcworld.com)

Форматирате на USB меморијата со NTFS фајлов систем

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

PacMan

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (pacmaniaa.googlepages.com)

Дали се сеќавате на PacMan? :))))

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Warriors of the Net

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (makpcworld.com)

Интерсна анимација во која е претставен целиот процесот на пренесување на податоците низ мрежата од едно место до друго. Анимацијата е направенa од TNG Media Lab.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

Што се крие зад вистинското лице на хакерот

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.makpcworld.com)

ПОТЕКЛО НА ХАКЕРСТВОТО, КОМПЈУТЕРСКИ ЗАРАЗИ, ЧОВЕЧКИОТ ФАКТОР, ИДНИНАТА НА ХАКЕРСТВОТО

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Мал речник на огласни поими

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.makpcworld.com)

Мал речник на огласни поими (Ad banner, Ad click, Ad network, ...)

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Како работи BiTorrent

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.makpcworld.com)

BitTorrent е протокол кој овозможува брзо спуштање на големи фајлови користејќи минимална интернет конекција......

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Linux алтернативи на некои Windows програми

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.linuxalt.com)

Linux алтернативи на некои Windows програми

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

WordPress теми

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.wpthemesfree.com)

Голем избор на WordPress теми поделени по категории

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Интернет прелистувачи - Втор дел

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.makpcworld.com)

Детално разгледување на денешните актуелни интернет прелистувачи, нивниот развој, начинот на работа и корисничките интерфејси. Статијата содржи и ранг на најупотребуваните прелистувачи. Истата е продолжение од претходно објавената статија за интернет прелистувачи.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Типови на пребарувачи

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.makpcworld.com)

Што претставуваат интернет пребарувачите, какви типови на интернет пребарувачи постојат, како тие ги индексираат веб станите...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Форматирање на хард диск

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.makpcworld.com)

Инструкции за форматирање на хард диск

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

3D FPS игра со големина 96KB

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.makpcworld.com)

.kkrieger e 3D FPS игра која графички изгледа нешто слично како DOOM3 но со “мала” разлика во големината, само 96KB.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Регистрација на domain

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.makpcworld.com)

Што е тоа домеин? Регистрација на домеин преку македонски хостинг компании и преку интернет

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија