Инфо за Debel

Корисник од:
18 ноември 2007
Пријавени статии:
2
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Debel (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Радишани Држава !

пријавена пред 7 месеци, 3 седмици. (www.radisani.com)

Ајде радишанци, полека полека до неостварениот сон држава ! :))) Секоја чест ... :)

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Macedonian Links - Македонски линкови !

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.macedonianlinks.com)

Нова страна за додавање на македонски веб страни, т.е. линкови ! Еден нов македонски директориум.. Додајте си ја вашата страна !!!

12 коментари | проблем? | категорија: Вести