Инфо за DavidLunch

Корисник од:
14 август 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот DavidLunch (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Втор македонски филм издаден под слободна лиценца

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (lunch.blog.com.mk)

Првиот македонски филм издаден под слободна лиценца само пред неколку дена беше ставен на you tube, а еве експресно се појави и новиот.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Култура