Инфо за Darvel

Корисник од:
11 февруари 2008
Пријавени статии:
4
Популарни:
3
Однос на популарност:
75%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Darvel (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Зошто Македонците не се „Словени“?

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (anti-istorija.blog.com.mk)

Првиот претседател на независна Македонија, Киро Глигоров на 15 март 1992 за „Торонто Стар“ изјавил: „Ние сме Македонци, но ние сме Словени-Македонци. Тоа сме ние! Ние не сме поврзани со Гркот Александар и неговата Македонија. Античките Македонци повеќе не постојат, тие исчезнале одамна...

75 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Татарско-Балкански дијалог

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (anti-istorija.blog.com.mk)

Кога Татарите стигнале на Балканот имало краток дијалог со нивните нови соседи. Еве отприлика како бил. Татари: -Кои се најсилните, најстарите и најубавите овде? Сите: (едногласно) -Македонците! Татари: - Епа, ние нив ќе ги имитираме.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Блогаши

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Кога ќе ме претстават како блогер, добивам чувство дека оној со кој се запознавам го предупредуваат оти имам некаква инфекција, болест, неизлечиво нешто, во секој случај. И воопшто не е пријатно!

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Македонска анти-историја

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (anti-istorija.blog.com.mk)

Што би се случило доколку во Букурешт 1913 добиевме независност? Ова се моите размислувања за изгледот на Македонија доколку се сменеше една работа, доколку беше убиен еден човек помалку или повеќе, доколку Македонија им беше дадена на Македонците.

5 коментари | проблем? | категорија: Блогови