Инфо за DImce

Корисник од:
14 јуни 2007
Пријавени статии:
43
Популарни:
8
Однос на популарност:
18%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот DImce (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

AA1

пријавена пред 8 месеци, 3 седмици. (www.facebook.com)

AA1 Вести

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Македонци работеа на Терминатор!

пријавена пред 10 месеци. (www.vecer.com.mk)

Во новиот хит, Арнолд Шварценегер не го спасува светот, но од скопското студио "Фх3х" работеа 42 кадри, односно на три минути од "Терминатор 4: Спасување"

2 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Наука

Години на рикање на Црвениот Змеј

пријавена пред 10 месеци, 1 седмица. (www.dnevnik.com.mk)

Тоа се група интелектуалци, кои наместо да бидат подложени на темелна опсервација од критичката јавност за својот удел во транзициските години, налик на експериментални бели глувци, исползуваат од окното на една морална бездна рикајќи како револуционерни ламји..

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Коктел на смртта.

пријавена пред 10 месеци, 1 седмица. (www.kirilica.com.mk)

се обидел да се отруе откако испил литар и пол пиво, а потоа 16 таблети фолна киселина и капки за очи „Прокулин“.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Пребарувач

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (www.wolframalpha.com)

Нов пребарувач.

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија

„Македонија - Вечна“ на Манчевски доби награда

пријавена пред 11 месеци. (kirilica.com.mk)

Колку само се зборуваше за овој рекламен спот во негативна, уметничка и финансиска смисла.

12 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

K-15 - Седница на влада

пријавена пред 1 година. (www.youtube.com)

Го има сегашниот претседател, а и еден од кандидатите во неговите политички почетоци.

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Фрчко за претседател? Немој, не ме радуј!

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (vecer.com.mk)

Многу ми се допадна насловот.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

На Претседателот не му дојдоа ниту од неговата партија

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.vecer.com.mk)

Од Латас е, ама...

13 коментари | проблем? | категорија: Политика

Обложување

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.metropolistv.nl)

Видео клип за обложувалници.

1 коментар | проблем? | категорија: Спорт

"СКОПСКИ ЛЕГУРИ" ГО ЗАПИРА ПРОИЗВОДСТВОТО 700 вработени на принуден од

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (vrabotuvanje.com.mk)

"Големите потрошувачи на струја потпишавме декларација со која сме подготвени домашната струја да ја плаќаме по двојно повисока цена од производствената. Но поради недостигот на потребната електрична енергија од домашно производство, тоа ќе значи поскапата струја да падне врз грбот на граѓаните. Не

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

“Американ Кроникл“: Ќе има ли правдина за Македонците во Грција?

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.kurir.com.mk)

Кога зборувам за Македонија, на повеќето од нас им текнува на Република Македонија, но она што повеќемината од нас не го знаат е дека Македонија не е само во Република Македонија. Факт е дека 51 отсто до географската територија на Македонија е под Грција, други 10 отсто под Бугарија, а сето тоа е на

4 коментари | проблем? | категорија: Вести

Skoplje: Sukob u državnom vrhu zbog imena države

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (dnevnik.hr)

U raspravama je spomenut i podatak koji je objavio švicarski institut za genetska istraživanja europskih naroda- IGENEA. Po njemu, današnji Makedonci pretežno potječu od antičkih Makedonaca, a manji dio od Slavena, dok su Grci potomci po 10 posto antičkih Grka, Makedonaca, Arapa, Slavena, Nijemaca

4 коментари | проблем? | категорија: Вести

Македонците претежно антички, Грците претежно германски народ

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.vecer.com.mk)

- Пред се, Македонците се Македонци, а не Славомакедонци како што вие ги нарекувате поради политички причини. Најголем дел од Македонците се директни потомци на античките, а многу помал дел имаат словенско потекло, е одговорот на институтот на прашањето на една Гркинка за нашето потекло

31 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

“Работните Односи“ заглавени во некој друг систем

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (capitalism.blog.com.mk)

Прво синдикатот нема што да биде консултиран во врска со ваквите закони. Синдикатите ниту носат инвеститори, ниту пак можат на било кој начин да го зголемат произдовството и вработеноста. Синдикатите се реално и непотребни во било која економија.

12 коментари | проблем? | категорија: Вести

Во 1947 ОН ја обвини Грција за протерување на Македонците

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (kurir.com.mk)

На 19 декември 1946 година беше формирана истражна комисија од страна на ОН за да ги истражи наводните инциденти на грчката граница. На изненадување и запрепастеност на грчката влада, истражната комисија ја прошири својата истрага во која, исто така, беа вклучени и третманот на малцинствата и тенден

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Политика

Ве читаме ко селски буквар

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (novamakedonija.com.mk)

Што е Европската Унија? Тоа е регионална организација на европските држави преку која земјите-членки остваруваат заеднички цели, како што се избалансиран стопански и општествен развој, голем степен вработеност и заштита на правата и на интересите на граѓаните. Така пишува по учебниците.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Французинот кој ремети Грци

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.on.net.mk)

епилогот на оваа заебанција бил ваков: Робин бил комплетно и темелно претресен на царинскиот премин а грчките стјуардеси во авионот во кој се качил одбиле да го служат!

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Makedonija preku ocite na Stanislav Pigon od Polska.

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.macedonialovesyou.com)

1 коментар | проблем? | категорија: Култура

Најнова Фотка

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.taratur.com)

ФРЧКО

0 коментари | проблем? | категорија: Забава