Инфо за Coolzrock

Корисник од:
30 април 2009
Пријавени статии:
4
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Coolzrock (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

BiRC - Балкански IM Сервис

пријавена пред 2 месеци. (www.balkan.irc.su)

BalkanIRC. За разлика од другите вакви сервиси, BiRC клиентот е локациран на самиот интернет прелистувач. Со тоа корисникот не треба да превземе никаков софтвер за да го покрене овој сервис.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Web Design

пријавена пред 10 месеци, 1 седмица. (www.coolzrock.org.uk)

Насловот кажува све... :)

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

@prebaraj.ws.mk Бесплатна е-Пошта

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (prebaraj.wordpress.com)

Пребарај ви нуди бесплатна е-пошта. Сервисот е хостиран од Windows Live што ви овозможува да користите и Windows Live Messenger со истата адреса.

3 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Пребарај - Нов македонски веб-пребарувач!

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (www.prebaraj.ws.mk)

Пребарај е нов македонски веб пребарувач кој бара македонски и светски веб-страници. Истотака нудиме бесплатна @prebaraj.ws.mk е-пошта. Повелете на сајтот!

3 коментари | проблем? | категорија: Сешто