Инфо за Baze

Корисник од:
16 февруари 2009
Пријавени статии:
4
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Baze (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Викендов во Гевгелија: Источно Европски Мотокрос Шампионат.

пријавена пред 1 година. (motori.com.mk)

Викендов на патеката Милци во Гевгелија ќе се одржи трката од Источно Европскиот Мотокрос Шампионат за 2009.

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Првиот мотор во Македонија на плин

пријавена пред 1 година, 1 месец. (motori.com.mk)

Кој рече неможело на плин? Инаку монтажата на системот е повеќе да се докаже дека може без проблем да функционира отколку за заштеда.

2 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Јавајќи со ветрот

пријавена пред 1 година, 1 месец. (motori.com.mk)

Се надевам дека некого ќе го заинтересира да го прочита како дел од "Македонската моторџиска историја" или како едно "моторџиско размислување" за сопствената пасија од тоа време, но и денешна

1 коментар | проблем? | категорија: Спорт

Семејството Роси се зголемува

пријавена пред 1 година, 1 месец. (motori.com.mk)

Се чини дека семејството Роси доби не еден, туку два нови членови. Сепак не се работи за принова туку за четириножни пријатели, кои би требало да ја заменат празнината која ја остави булдогот Гвидо кој почина минатата година.

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт