Инфо за Arwena

Корисник од:
5 мај 2007
Пријавени статии:
72
Популарни:
54
Однос на популарност:
75%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Arwena (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Писмо до господинот премиер

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

Поводот е одлуката на Владата за финансирање на 60-те тома книги за македонската археологија.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Богатството на фондот Русиќ во МАНУ

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (arheo.macedonianblog.com)

Еден човек, љубител на македонскиот етнос, доктор на науки и професор на Катедрата по етнологија, соработник на Институтот за фолклор и што ти уште не - оставил богатство зад себе. Тоа е нешто што под итно треба да се дигитализира и да стане јавно добро.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Наука

САРКОФАЗИТЕ ОД КАРПОШ 3

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.forum.com.mk)

Старите Скопјани велат дека ,,Скопје до 1963-та завршувало до Рузвелтова, а отаде имало само ниви." Верувајте дека саркофазите од Карпош 3, не пораснале на нива. :)

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Култура

УБИСТВО ЗА ПАРИ

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (demian.blog.com.mk)

Дали само парите убиваат? Една потресна приказна од секојдневието. Сите ние имаме по некој близок на кого му се случило нешто слично.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Наука

Борат патуваше за Битола!!!

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (razgolenaumetnost.bloger.com.mk)

Што може да ви се случи ако во сред лето патувате со автобус на Транскоп за Битола, преполн без ниту едно празно место, на +45 степени, без клима, со торбите и ранците пред себе.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Нобеловата награда за физика, во Македонија!

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (strumjan.blogspot.com)

За секој кој сака да живее во четвртата димензија.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

Кајмакување преку Џумла

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (strumjan.blogspot.com)

Не дека не сте знаеле, ама можеби сте немале потреба досега.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Наука

Човек од сперма

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (psiholog1.wordpress.com)

Знаеш што си ти? - ме праша Маја. Очекував да почне ново поглавје од нашиот пекол. Откако не одговорив ништо таа продолжи.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Чие лоби е појако?

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (komunikacii.net)

Е кој има де појако лоби на кајмак.от? А? :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

Желбата на Фатмире на Daazo.com

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (qzevski.blog.com.mk)

Daazo.com e online центар за гледање и споделување на европски кратки филмови. Неодамна на него беа поставени сите филмови од проектот DOKO YOMI, вклучувајќи ја и желбата на едно девојче од Баждарџијата.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура

Неплаќаш данок, сидашу еден!

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Даночната евазија низ перспективата на една Канализација. :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Кој лапна 2 000 000 денари за неизградениот пат до Римскиот Аквадукт

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (arheo.bloger.com.mk)

Граѓаните имаат право да знаат што се случи со нивните пари во 1999 година, кои требаа да бидат употребени да се изгради пат до Римскиот Аквадукт во Скопје.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура