Инфо за Ania

Корисник од:
11 април 2007
Пријавени статии:
6
Популарни:
3
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Ania (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Григор Прличев - битка која ја изгубивме?

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (en.wikipedia.org)

Grigor Stavrev Parlichev (also spelled Prlichev or Prličev; Bulgarian: Григор Ставрев Пърличев, Macedonian: Григор Прличев) was a Bulgarian[1][2] writer and translator. He was born January 18, 1830 in Ohrid (present-day Republic of Macedonia) and died in the same town January 25, 1893.

46 коментари | проблем? | категорија: Култура

Хелена Смит за грчко-македонскиот конфликт во Гардиан

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (www.guardian.co.uk)

"Дали со изборот на балканскиот националист Никола Груевски ќе се реши еден од најмрачните дипломатски конфликти денес?" - можност за коментари.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Политика

цела архива на Тајмс онлајн 1785-1985

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (archive.timesonline.co.uk)

200 години преку призмата на Тајмс. Регистрацијата е бесплатна! Интересно е да се видат статии за Македонија од 1903 а богами и од 1895.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Сара Силверман и нејзините односи со Мат Дејмон

пријавена пред 2 години, 1 месец. (youtube.com)

интересна идеа за евентуално раскинување/развод со некого

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Учење на странски јазици со Манго

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (jovansblog.dobroutro.com)

Јован дава одличен линк до супер страна со софтвер за учење на англиски, шпански (веќе поминав 4 часа - има ефект), италијански, германски, грчки, руски и др

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

албум со преработки на парни Ваљак во Полска

пријавена пред 2 години, 12 месеци. (macedoniania.blogspot.com)

Информација за појавувањето на албумот со преработки на песни од Парни Ваљак на полски.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 12 месеци | проблем? | категорија: Култура