Инфо за Andrijeski

Корисник од:
7 мај 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Andrijeski (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Моќта на Терминал на вашиот десктоп

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (it.com.mk)

Ако ви е здосадено од стандардните десктоп апликации и позадини, особено поради фактот што ниедна од нив не придонесува кон продуктивност, овој запис преку конкретен пример ќе ве упати кон интересна идеја и апликација за десктоп оптимизација под Mac OS X

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија