Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Ana, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Книгата е книга е-книга

пријавена од Ana пред 3 години. (www.anapejcinova.org)

Опсежен напис за принципот на ’отвореност’ (open access), електронско издаваштво и е-архиви, предности на е- и т(врди)-книги, алтернативен модел на култура, образование и наука, преглед на придобивки за издаваштвото, библиотеките и образованието, и мал лет во една можна е-Иднина.

1 коментар | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Наука

Демонизацијата на Афганистан

пријавена од Ana пред 3 години. (www.anapejcinova.org)

Краток преглед на некои основни погрешни претпоставки за историјата на насилствата во Авганистан, влијанието на меѓународната заедница, сегашната ситуација и не/ведрата иднина на овој регион, од перспектива на директен учесник во Изборите на Авганистан 2004-2005. Фотографии и корисни линкови.

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Политика