Инфо за Ajax

Корисник од:
12 април 2008
Пријавени статии:
2
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Ajax (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Осум најголеми политички заблуди

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (antidem.blog.com.mk)

со аргументи и референци за секоја точка. - направен за лична употреба (за да самиот на себеси ги појаснам работите)

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Пропаст и обнова на цивилизацијата

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (antidem.blog.com.mk)

Прв дел во серијата студии на состојбата во која се најдовме, напишани пред 90 години од еден нобеловец кој бил лекар, реномиран историчар и музичка ѕвезда. Швајцер.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура