Инфо за јован

Корисник од:
8 јуни 2007
Пријавени статии:
4
Популарни:
3
Однос на популарност:
75%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот јован (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Мама е Дедо Мраз

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.solipamet.com)

„Мислам дека мама е Дедо Мраз, види што најдов кај неа во фиоката…“

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Отпор 2009

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (blog.gemidjy.info)

„Ќе ни велат „ти си шизофреник, ќе имаш црвена рецепта, ти си пијаница, нема пиво после 7, ти искажа клевета, одиш во затвор“ и ние само ќе голтаме.“

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Пиеме пиво пред коперација

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (blog.gemidjy.info)

„...Вчера влегов во едно дуќанче. Го демневме како аптека. Викам мастики, па шепнувам „а пиво ќе ми дајш?“. Вика...“

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Политички напад

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (www.solipamet.com)

Гари Каспаров држи говор и е нападнат...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика