Инфо за глиша

Корисник од:
28 март 2007
Пријавени статии:
208
Популарни:
154
Однос на популарност:
74%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот глиша (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Место Џими боксерот да даде изјава го викнале Џими црнецот

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.vest.com.mk)

Полициска работа.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Готови семинарски работи или по нарачка

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (seminarskiraboti.blog.com.mk)

„... тимот располага со поголем број готови и квалитетни семинарски, матурски и други видови на студентски задолженија по предметите и дисциплините на хуманистичките факултети.“ Закон бизнис идеја, нема што.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Наука

60 дена под шатори

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.motika.com.mk)

Фотографии по повод јубилејот 60 дена под шатори, 60 дена пред собрание во жена парк.

1 коментар | проблем? | категорија: Бизнис

Излезе Pidgin (новата верзија на Gaim)

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (stojance.lugola.net)

Излезе Pidgin 2.0.0, замена за Gaim, повеќеплатформски клиент за инстант пораки. Со tango икони, подобрен интерфејс, поддршка за Bonjour/ZeroConf...

7 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Фото сторија за негрижата за скопскиот аквадукт

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (volanskopje.blog.com.mk)

Фото сторија за негрижата на надлежните за скопскиот аквадукт. Има бара, за која едни велат дека е само повремена и не предизвикува проблеми а фото-сторијата покажува дека има оштетувања на аквадуктот околу барата.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Наука

Систематската цензура во македонските медиуми

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (antipunkt.blogspot.com)

Анализа за начините и причините како и зашто во македонските медиуми систематски се ограничува слободата на пренесување информации и се цензурираат мислењата, дали од самите новинари, сопствениците, богатите, власта.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Политика

Концептуална мапа за слободниот софтвер

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.es.gnu.org)

Одлично направена концептуална мапа за запознавање со слободниот софтвер на македонски.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Редефинирање на 14 веќе познати поими

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.zevzek.com.mk)

Редефинирање на 14 поими - пријател, пријателка, љубов, архитект, авторитет, танц, банкар, лесна, нестрпливост, рамнодушност, тимска работа, психолог, дипломат и вечност.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Животот во Скопје 1918 - 1941 формирање на граѓанска класа

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.staroskopje.vestel.com.mk)

Интересна и опширна онлајн книга на тема „Градот Скопје и формирањето граѓанска класа помеѓу двете светски војни (1918-1941) - од етнолошки аспект“. Има интересни фотографии, многу податоци, добри 10 минути сурфање. :)

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Наука

Немањето деловна култура кај .мк фирмите за контакт преку интернет

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (jakov.blog.com.mk)

Анализа и искуствата од обидите да се контактира со македонските фирми преку е-пошта/контакт формите кои ги оставаат на нивните сајтови.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Киро Глигоров денеска наполни 90 години

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (mk.wikipedia.org)

Киро Глигоров, првиот претседател на независна Македонија, денеска полни 90 години. Роден е 3 мај 1917 година во Штип. Со 82 години во 1999 година го држеше гинисовиот рекорд за најстар претседател на држава.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Стримување телевизија со VLC player

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.makpcworld.com)

Упатство како да се стримува во живо телевизија ако имате повеќе компјутери а само на еден компјутер има ТВ картичка.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Историјата на 1 Мај - мачениците од Haymarket square

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (vuna.info)

Одличен историски преглед што се случувало во почетокот на мај 1886 и зашто денеска 1 мај се слави како меѓународен ден на работникот.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Политика

5 видео скечеви од К-15

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.zazabava.com)

5 видео скечеви од К-15. „Сељак на годината“, „ Тошо на лекар“, „Тошо во WC“, „Фрижидер за Цацко“, „Миле кошаркар“.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Спотот за Скопје на Леб и сол

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (best-skopje.blogspot.com)

Телевизискиот спот на Леб и сол за „Скопје“.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Отворено писмо до софтверските менаџери

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (mislam.blogspot.com)

Oва писмо, како гест на помирување, е составено од два дела. Развивачите на софтвер се подготвени да го прифатат првиот кога вториот дел ќе го прифатат менаџерите.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Рацин - До еден работник

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (levicamk.blog.com.mk)

Во чест на 1 Мај, интернационалниот ден на работниците, песната на Кочо Рацин - До еден работник. “...од лулка до гроб да бидеш роб. Од вашата мака да живеат друзи!“

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Колку чини животот во Хамбург колку во Скопје

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.zevzek.com.mk)

Компаративна анализа колку чини животот во Хамбург колку во Скопје.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Како ќе ви одземат возачка во еден ден

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Многу интересно напишан новинарски расказ за хипотетична ситуација како може во еден ден да ви ја одземат возачката дозвола.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Македонија: „Потемкиново село“

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Зашто булеварот „Туристичка“ беше окупиран од багери и работници кои ударнички, од утро до мрак, работеа на асфалтирањето на големата раскрсница со улицата „АСНОМ“ пред самитот во Охрид, а ги оставија отворените шахти по тротоарите на Туристичка и АСНОМ?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто