Инфо за глиша

Корисник од:
28 март 2007
Пријавени статии:
208
Популарни:
154
Однос на популарност:
74%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот глиша (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Вики на едноставен македонски јазик (видео)

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (dotsub.com)

Одлично видео кое на едноставен начин објаснува што се вики сајтови и зашто може да се користат. Оригиналното е „Вики на едноставен англиски“, но има и превод на македонски јазик.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Центар за странски јазици ја прави Македонија земја на информатичари

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.utrinskivesnik.com.mk)

Специјализирано училиште за странски јазици и фирма-човек ќе ги обучува граѓаните да користат компјутери. На тендерот се избрани училиштето за странски јазици „Ексико“ и „Алгоритам центар“ од Скопје, кој има пријавено двајца вработени.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Фотографии Глигор Делев на Хималаи

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.flickr.com)

Фотографии од експедицијата на Глигор Делев на Хималаите.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Мистериите на химната на Македонија

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Неколкуте верзии на химната на Македонија и нејзиното потекло и авторство.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Владата забрани тргување со старо железо

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.makfax.com.mk)

Владата на вчерашната седница донела забрана за откуп, внатрешен промет и извоз на отпадоци и остатоци од метали, железо и челик, алуминиум, бакар, олово, цинк и калај. WTF!? :)

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Девет причини зашто Ливерпул ќе победи

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.taratur.com)

10-тата е затоа што се подобри. :)

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Тефтерот на премиерот против е-влада

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (volanskopje.blog.com.mk)

Интересна забелешка со слики од екранот зашто секој министер има лаптоп пред себе на седница на Влада ама никој не гледа во него туку има куп хартија од која си работи.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Советник на премиерот го фали во колумна а се претставува како новинар

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (antipunkt.blogspot.com)

„Ок е новинар да мисли позитивно за премиерот. Ок е и член на неговиот кабинет (или што и да е во владата) да мисли позитивно за владата (нормално е). Само не е ок, член на кабинетот да пишува позитивно за премиерот, а притоа дa се претставува како новинар.“

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Погрешен пат

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.idividi.com.mk)

Како што се појаснува во соопштението од МВР, на пат кон Гевгелија, пријавениот го погрешил патот и вчера околу еден часот и 30 минути стигнале на граничниот премин „Табановце“...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Македонска амбасада на дипломатскиот остров во SecondLife

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (anemiksinema.blogspot.com)

Отворена и македонската амбасада на дипломатскиот остров во SecondLife.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Како се брани дипломска

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (kimi.blog.com.mk)

Учете вие после ако немате попаметна работа!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Забава

Бизнис инкубатор за ИТ зачетоци

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.zevzek.com.mk)

Ако сте ИТ фирма која само што почнува да работи, за 4 евра кирија по квадрат се добива канцеларија со сите пропратни работи плус сала за конференции. Интересна идеја.

2 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

Напредно пребарување на Гугл

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.makpcworld.com)

Упатство за користење на напредните можности за пребарување со Гугл.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Да им пишеме на Јутјуб да не нè фиромизираат

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (razvigormk.blogspot.com)

Ќе стаев директна врска со контакт формата, ама тука има и отрилика што културно би можело да им се пише да не викаат Македонија.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Политика

Со хеликоптер на матура

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (www.vest.com.mk)

Темата е за матуранти ама има и информација дека МВР ги изнајмува своите хеликоптери од 350 до 1500 долари за еден час. Добро е да се знае. :)

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Никола Груевски во кафана

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (srkaj.com)

Што ќе се напиете?

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Ена Веко аудио галерија

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.365.com.mk)

По крстозбори уште има да се напише Ена Веко. Еве 8 песни од Ена Веко меѓу кои Царевата ќерка, Мачомен и Келнерот.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Единствен број за сите неволји – 195

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.makfax.com.mk)

Од недела во Македонија ќе има единствен телефонски број за итни повици за која било кризна состојба - бројот 195. „What's the number for 911!?“ рече еден карактер од Симпсонови.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Вести

10-те најопасни вируси на сите времиња

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.makpcworld.com)

Хронолошки поглед на 10-те најопасни вируси на сите времиња.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Фотографии и фотографии и фотографии од Скопје

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.skyscrapercity.com)

Купишта фотографии за Скопје од почетокот на 20 век.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура