Инфо за глиша

Корисник од:
28 март 2007
Пријавени статии:
208
Популарни:
154
Однос на популарност:
74%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот глиша (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Температура во Скопје во реално време

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (temperatura.trajcov.com)

Температура во Скопје во реално време. Добро на балконот, во дневната и трепезаријата на авторот но сепак кул.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Милка? Да, повелете.

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (moevideo.idividi.com.mk)

Ја вклучуваат Милка од Велес директно во вести за да известува за кампањата на Кедев.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Pacman график (фото)

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (mislam.blogspot.com)

Pacman график.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Забава

Листа на сигурни знаци дека девојката е заинтересирана

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (bagra.org)

Листа на сигурни знаци дека девојката е заинтересирана, добро можда и не е.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Орхан Басма

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.spic.com.mk)

Во Милионер, во обид да го погоди презимето на турскиот писател и нобеловец Орхан - памук, сомот, басма или чоја - тоа го избра презимето Басма.

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Социјализам во теорија и во пракса

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (on.net.mk)

„(Левичарскиот) министер за внатрешни работи на Венецуела: ... капитализмот е лош. Новинарот: Друже, кондурите ти се Гучи а вратоврската е од Луj Витон.“

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Алфи, алфи преку Алфи

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (badmotherfucker.blog.com.mk)

„НЕ НЕ и НЕ, протестирам, не сакам цела држава да се претвори во РИАЛИТИ ШОУ, па утре кога мене ќе ме сопрат да проверат дали имам возачка или зимска опрема, да ме има на ТВ ко задњи терориста од АЛ КАЕДА.„

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? | категорија: Политика

Повеќе хоум пејџови во Фајрфокс

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.365.com.mk)

Кратко упатство како повеќе сајтови да бидат домашна страница во Фајрфокс дали кога ќе се кликне на куќичката или при вклучување.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Исповед на еден пират што има режач

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (on.net.mk)

Писмо на некој тип од Штип на кој му заплениле компјутер пошто имал режач на него. (note to МВР: И јас имам режач)

8 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

OLPC во Македонија

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (digg.com)

Фотографии од OLPC лаптопите во ОУ Војдан Чернодрински. (via digg да гласате таму)

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

ИТ моќите на Чак Норис

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (porno.blog.com.mk)

Чак Норис го измисли интернетот.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Забава

Закон за личното име чл. 8

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

„Сите уапсени блогери биле тајно снимани како во континуитет не се служат со личните имиња што им се запишани во матичната книга на родените.“

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Das ehemals zu Jugoslawien gehörende Mazedonien

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.google.com)

Гугл превод на горната реченица.

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Подигнати првите 7000 компјутер со едубунту за .мк

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.news.com)

Биле подигнати првите 7000 компјутери за проектот „Компјутер за секое дете во .мк“. Не можам да најдам потврда ни по нашите медиуми ни на vlada.mk.

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Есенско сценарио 2007

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (crticka.blogspot.com)

Интересно сценарио, инспирирано од рекламата на владата. Филмот е веќе снимен. :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Вечер злоупотребува креатив комонс лиценца

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.softver.org.mk)

Вечер објави слика на македонски автор која е под „Наведи извор-Сподели под исти услови 2.0“ креатив комонс лиценца без да ја почитува.

6 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Синхронизирани пародии на филмови

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.365.com.mk)

Интересни пародии на холивудски филмови.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Канал5 и А1 во живо или снимени

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (my-home-tv.com)

Канал5 и А1 стримови во живо или снимени демек за да гледаш оцабајлечки емисии оцабајле во твојата временска зона.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Детална споредба на цените Вип во Србија и во Македонија

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (www.iborn.net)

Споредба на цените на минута разговор на Вип во Србија и Вип Македонија.

6 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Се попали по Тоше

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (www.365.com.mk)

Дечкото кој се попали по Тоше.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава