Инфо за глиша

Корисник од:
28 март 2007
Пријавени статии:
208
Популарни:
154
Однос на популарност:
74%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот глиша (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Александар се превртува во гроб [англиски]

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (blogs.ft.com)

Џабе ни се реклами во Фајнешл тајмс кога уредниците во Фајнешл тајмс не перципираат вака и пишуваат вакви едиторијали.

36 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Македонско-грчка (Грчко-македонска) одисеја

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (kiberkotle.net)

Се тврди дека е откриена мистериозна црна статуа на Александар Македонски а здружената македонско-грчка мисија сеуште не е спремна тоа да го објави. Познавачите тврдат дека тоа ќе остане во тајност се додека здружената комисија не открие кој ја поставил статуата на Месечинатa?

23 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

И слободните софтверџии се придружуваат во одбраната на идентитетот

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (damjan.softver.org.mk)

Слободните софтверџии докажуваат дека нема фронт каде што не се брани идентитетот на македонското битие. (хакирање медиуми)

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Ново регистрирани .мк домени

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (domejn.ot.mk)

График и рсс канал со ново регистрираните .мк домени, да не пропуштиме некој.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Прашај го интернет уредникот на Утрински Весник

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.utrinski.com.mk)

Шанса да се праша уредникот на интернет изданието на Утрински Весник во врска со интернет изданието.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

Цела плата се потроши за рекламирање на ISIC и Коузон

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (img78.imageshack.us)

Цела плата се потроши за рекламирање на ISIC студентска картичка и Коузон. (CTRL+U на celaplata.gov.mk)

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Цела плата се потроши на бендвит

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (novica.softver.org.mk)

Цела плата се потроши на бендвит.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Оглас за работа

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (img201.imageshack.us)

Ве молам помогнете, следува награда.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

RSS канали за time.mk

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (timemk2rss.ot.mk)

Неофицијални РСС канали од time.mk, додека не стават официјални.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Вести

За мали лаптопи, големи 10 млн. евра

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (utrinski.com.mk)

Владата набавува 75 илјади мали лаптопи во вредност од над 10 милиони евра, кои се очекува учениците да ги добијат најдоцна до крајот на учебната година.

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Технологија

10-те најжешки моменти на Џесика Алба

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.crnobelo.com)

.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Ги знаат ли по дома средношколциве дека им се оди на училиште?

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (spic.com.mk)

„Кога би бил родител на тинејџер сериозно би се загрижил, затоа што далеку од природата на децата е да сакаат настава.“

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Погрешен мотор

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (motori.com.mk)

Не си играјте со фирерот!

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Obama day

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (img76.imageshack.us)

Насловна страница на он.нет.мк на 5.11.2008.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

На македонското интернет поднебје 12773 регистрирани домени

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (isengard.unet.com.mk)

Од јавно достапните податоци на Марнет и неколку сприптички за проверка на днс/веб серверите направив анализа на регистираните .мк домени до 23.10.2008 година.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Додавката во името е дообјаснување не менување на името

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.makfax.com.mk)

„Додавањето на името Скопје во името на Република Македонија не претставува менување на државното име, туку негово дообјаснување со името на главниот град.“

5 коментари | проблем? | категорија: Политика

Топ 10 знаци дека си закоравен христијанин

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (mislam.blogspot.com)

Топ 10 знаци дека си закоравен христијанин.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Цајканите се секаде исти

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (media.a1.com.mk)

„Нема да коментирам за случајот, ама според снимките што ги презентираше ХРТВ, може да заклучиме дека каде и да одите полициската глупост е секаде иста. ПА ДОБРО БЕ ПОЛИЦАЈЦИ АЈ РАЗБИРАМ ШТО ИМ ГИ КОНФИСКУВАТЕ КОМПЈУТЕРИТЕ, АМА МОНИТОРИТЕ ЗА ШТО ВИ СЕ?“

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Jabber/Gtalk бот речници од македонските интернет речници

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (isengard.unet.com.mk)

Jabber ИМ ботови кој бараат низ онлајн речниците на OnNet и 365.com.mk.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Млак ли ти е?

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.kumanovac.com)

Млак ли ти е?

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови