Инфо за глиша

Корисник од:
28 март 2007
Пријавени статии:
208
Популарни:
154
Однос на популарност:
74%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот глиша (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Тони Китановски и Черкези Оркестар, live at KIBLA, Maribor

пријавена пред 3 години. (www.plagij.at)

Интересна репортажа со бонус видео клипови за концертот на Тони Китановски и Черкези Оркестар во Марибор.

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Забава

Државно првенство во бадминтон

пријавена пред 3 години. (www.badminton.com.mk)

Државното Првенство на Македонија во бадминтон (оној тенисот со пластично топче :) ) ќе се одржи на 1 април 2007 (недела), во Средното Училиште "Георги Димитров" во Скопје, со почеток во 10 часот.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Најдоброто смеење на цел свет - Инспектор Мамбли

пријавена пред 3 години. (moby.blog.com.mk)

Неколку клипови од Мамбли. Mumbly ко Мамбли кога најмалку ќе очекуваш да се појави негде, ете го!

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Забава

Антиспам филтерот на МтНет

пријавена пред 3 години. (www.bagra.org)

МтНет ставиле антиспам филтер на мејловите хостирани кај нив. Малку повеќе го стегнале изгледа.

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Технологија

Подвижен транзистор на 4 тркала

пријавена пред 3 години. (blog.com.mk)

Мал осврт на заставиното фиќо. Ама го усраа новово како и новата Буба кога искочи пред некоја година. И ова ќе биде скапо за разлика од оригиналите кога биле нови. :(

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Автоперална како што господ ја замислил да биде

пријавена пред 3 години. (www.motika.com.mk)

Баш ми е прљава колата, кај точно е пералнава?

1 коментар | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Сешто

Рецензија на сајтови за одбирање на бои при веб дизајн

пријавена пред 3 години. (mislam.blogspot.com)

Најдобрите веб решенија за креирање, чување или само земање готови колор теми.

0 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Технологија

Холивуд ја пиратира Македонија!

пријавена пред 3 години. (www.on.net.mk)

Се работи за саундтракот на филмот 300, објавен на 6-ти март, три дена пред кино премиерата. Него го потпишува Тајлер Бејтс а го изведуваат различни артисти. Само, пиздите ја џапнале "Зајди, Зајди" и ни фала да кажат! Ако Трендо лаже, емпетројка не лажe.

1 коментар | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Забава