Инфо за глиша

Корисник од:
28 март 2007
Пријавени статии:
208
Популарни:
154
Однос на популарност:
74%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот глиша (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Не, ова е Гугл транслејт на Македонски

пријавена пред 7 месеци, 2 седмици. (translate.google.com)

Гугл транслејнт на Македонски (You look great.)

3 коментари | станала популарна пред 7 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Забава

9 кејски заповеди

пријавена пред 9 месеци, 4 седмици. (kiberkotle.net)

4. Ако ти се посака одеднаш да застанеш на лентата, нека биде волјата твоја;

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Градење со визија

пријавена пред 10 месеци, 2 седмици. (twitter.com)

Скопско градење со визија.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Уште еден Чак Норис пост

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (sead93.crnaovca.mk)

Чак Норис иде со маичка со слика на Бранко на митинг на ВМРО и стои во прв ред.

5 коментари | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Забава

Како Скопје да стане метропола?

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (www.bagra.org)

Пријавена „18 мај 2002 - 14:11“.

1 коментар | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Политика

Гугл шкрабаници со македонското знаме.

пријавена пред 11 месеци. (www.google.com)

Grades 7-9->Region 4, Grades 7-9->Region 10.

0 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Veles.com.mk online, не чекај.

пријавена пред 11 месеци. (www.veles.com.mk)

Veles.com.mk online, не чекај.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Размер на споменикот на Александар на плоштад

пријавена пред 11 месеци. (www.build.com.mk)

Колку ќе биде голем споменикот на Александар на плоштад.

10 коментари | станала популарна пред 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Имиња во Македонија: circles and trends

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (iacovibus.blog.com.mk)

Графици за најчесто користените имиња во .мк

2 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Политика

Кеширање на Гугл чекови

пријавена пред 11 месеци, 3 седмици. (mislam.blogspot.com)

Во која банка се кешираат Гугл чекови без чекање?

5 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Бизнис

Дали е Велигден?

пријавена пред 12 месеци. (www.dalieveligden.mk)

Дали е Велигден?

0 коментари | станала популарна пред 12 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Wifi мрежи во Скопје (дел од Скопје)

пријавена пред 1 година, 1 месец. (glisha.googlepages.com)

Мапирање на wifi мрежи со слободни алатки (kismet, gpsd, python) и Google maps.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Технологија

За Габриела од шпанската серија

пријавена пред 1 година, 1 месец. (ilina13.blog.com.mk)

Плаче Габриела, плаче гатачката, плачат сите мажи во серијата, плаче и баба ми која ја следи серијата, плачам и јас бидејќи на Габриела конечно и тргна.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Забава

Рецензија за новиот сајт собрание.мк

пријавена пред 1 година, 1 месец. (it.com.mk)

Фали: Нексенс да научат да прават урл што ќе бидат малку people-friendly. И да има гласање за законите на граѓанството паралелно со тоа во собрание и во реално време да се гледа како мислат граѓаните како пратеници. Mожат да воведат и регистрација со лична карта и сл. како анти-спам заштита.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Технологија

Сајт на натуристичкото здружение на Македонија

пријавена пред 1 година, 1 месец. (naturism.org.mk)

Добро сајтче со навигација за „Настани“, „Мисија“, „Контакт“ и „Линкови“. Мислам дека треба да има навигација „Фотографии“ :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Забава

Француска анализа зашто мерките против пиратерија не функционираа

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (it.com.mk)

Повторувајте по мене: Piracy is not stealing, it's sharing.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Се бара халуцигена жаба

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.bagra.org)

Дрогирање, кое не е легенда, а се постигнува со лижење на кожата на жаба. Она што е среќната околност во целата ситуација е дека ваквиот вид на дрогирање може да се изврши само со лижење на кожата на еден вид жаба. Рептилот живее во Америка, предалеку од јазиците на македонските наркозависници.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Светот после Александар

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Последиците и придобивките од походот на Александар на Исток биле далекусежни за целиот светски поредок.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Денот кога Гугл го расипа интернетот 40-тина минути [англиски]

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (googleblog.blogspot.com)

Сепак Гугл немаше ништо против Владата.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Не ги хранете троловите!

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (i48.photobucket.com)

Слика за обнародените и непатриотите.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика