Инфо за Супер

Корисник од:
3 мај 2008
Пријавени статии:
4
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Супер (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

30 фотографии за кои нема да поверувате дека не се фотошопирани

пријавена пред 1 година. (www.365.com.mk)

Погледнете ја листата на 30 најневеројатни фотографии кои всушност се автентични, без каква и да е обработка или монтажа.

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Фото на денот

пријавена пред 1 година. (zolta.com.mk)

Пронајдете ја змијата на фоткава.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Бојкот на охридскиот "туризам"

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (forum.kajgana.com)

Струга, Дојран, Преспа, Маврово... препорачани дестинации за ова и наредното лето. Мора да се менува нешто. Охридската туристичка некултура не се трпи повеќе. Велат "не идајте, подобро ни е без македонски туристи". Ајде да ги удоволиме!

4 коментари | проблем? | категорија: Култура

Што треба да знаете пред да одберете нов телевизор?

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (kajgana.com)

Популарноста на рамните екрани не е потребно посебно да се спомнува. Цените паѓаат, технологијата напредува и голема е веројатноста дека ќе владеат уште многу години. Но, не е баш се така совршено во светот на рамните телевизори. Ајде да ги видиме предностите и маните на LCD и плазма технологиите.

12 коментари | проблем? | категорија: Технологија