Инфо за Коља

Корисник од:
25 март 2009
Пријавени статии:
7
Популарни:
4
Однос на популарност:
57%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Коља (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Архитортура и гробализација

пријавена пред 7 месеци, 4 седмици. (www.okno.mk)

Извадоци од тајната преродба, добиени со помош на кртови, стаорци и лебарки. Се појавуваат впечатливи призраци на вистински ликови...

1 коментар | станала популарна пред 7 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Култура

Собирач на гаќи

пријавена пред 8 месеци, 1 седмица. (www.okno.mk)

Замислете го изразот на државникот, дипломатот или на другите угледници кога ќе добијат ваков допис: „Дали можете, заедно со своерачно потпишана писмена потврда, да ни ги испратите вашите гаќи, па со тоа да го почестите нашиот единствен музеј со вашиот најинтимен дел од облеката.“

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Реклама за депилација

пријавена пред 8 месеци, 1 седмица. (www.okno.mk)

„Здраво, Бушавко! Мама дома е?!“ Една од подуховитите реклами што сум ги видел... Широко препорачувам!

0 коментари | станала популарна пред 8 месеци, 1 седмица | проблем? | категорија: Забава

Битката на скулптурите

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (www.okno.mk)

Се сврте нагоре и го виде по кој знае пат, плоштадот исполнет со грандиозни скулптури од славното минато. Александар Македонски на својот славен Букефал, распослан грандиозно на средината на плоштадот, до него Никола Карев и Гоце Делчев, нешто подолу Јустинијан, па до нив Цар Самуил, Гемиџии, Кирил

1 коментар | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Култура

ШЕПОТЕЊА ОД АВЕНИЈАТА МЕДИСОН-ШУТКА

пријавена пред 11 месеци, 3 седмици. (www.okno.mk)

Во стожерот на најмоќната макетонска партија држи состанок славниот петчлен пропаганден тим: Лакташ, Чавката Миркославка, Недко Солаков-Бербатов, Њамко Јаде Симит и Сомиќ-Содиќ. Состанокот (астрално) го следеше и запишуваше: Пандалф Вулкански.

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Рунтава семакедонска карта на светот

пријавена пред 1 година. (www.okno.mk)

повод за потрагата по црквата “Св. Никола” беше пронаоѓањето на боксерска ракавица со врежан крст во неа на која пишуваше: “Со оваа ракавица и овој меч ќе владејам јас, императорот Ник Први Слотер”; таа ракавица му припаѓала на еден налудничав Рунтав Семакедонец...

0 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Полиција и фикција

пријавена пред 1 година. (www.okno.mk)

Неговиот мал лигав диктатор, ергелата министри и државни секретари, сите до еден најголеми разбојници од највисок ранг - тоа се за овој народ примери и икони на кои тој е во состојба да им ги бакнува нозете!

1 коментар | проблем? | категорија: Култура