Инфо за Внукот

Корисник од:
26 јануари 2008
Пријавени статии:
42
Популарни:
23
Однос на популарност:
54%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Внукот (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Нова доза „слобода“

пријавена пред 9 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Но, каде е отпорот? Зошто мојов народ толку летаргично ја прифаќа секоја нова капка „слобода“ што му се сервира? Доаѓаат да ни го гризнат прстот, а ние наместо да го тргнеме и да се заштитиме, си велиме - ако, имам уште 9. По девет доаѓања, ќе останеме без прсти.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Пиво - сигурен билет за пеколот

пријавена пред 9 месеци, 1 седмица. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Многу ми е полесно кога знам дека сите проблеми во државава почнуваат да се решаваат од корен! Изгледа одамна имаа сфатено дека нема потреба да се замараат со пијани возачи зашто најлошото што од нив може да произлезе е неколкумина мртви во сообраќајна несреќа. Важно е да се сотрат пијаните пешацi..

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Знаењето е.... жими мајка!

пријавена пред 10 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

...откако сеансата на превоспитување ќе заврши, младиот следбеник на Њутн не само што ќе се откаже од неговиот ментор, туку и ќе посака да се откаже од секакво школување и одма тутун да реди в монопол, само да не добие пак ќотек!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Македонци-атеисти

пријавена пред 10 месеци, 3 седмици. (babamitrajanka.blog.com.mk)

На крајот, откако ќе се отарасиме од сите останати, ќе останат вистинските Македонци, оние со ариевско потекло, оние што припаѓаат на едната и вистинска религија што се занимава со препродажба на хотели на струшкото крајбрежје.

1 коментар | станала популарна пред 10 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Блогови

Дечишта

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Во комунизмот, семејството претставува основна клетка на општеството и тоа мора да е силно и пред сè многудетно за во случај да дојде до конфликт помеѓу нашите и нивните, а притоа конфликтот да треба да се решава со натпревар во мочање, секогаш требало нашите да се побројни....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Јован Котески

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Замислете си некое чиновниче со едвај завршено средно образование да ве тера да му рецитира поезија во затворскиот двор, јавно да ве понижува пред целата затворска популација, зашто во спротивно ве чека самица и многу, многу ќотек!

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

„Комунистичка интима“

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Утре, 14 ноември, Точка, 20:30 часот, промоција на книгата од Јасна Котеска!

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Култура

Предалеку!

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Пред некој ден разбрав дека институтот за македонски јазик „Крсте Петков - Мисирков“ извршил ревизија на некои термини што се користат во нашиот јазик и притоа била донесена одлука, од стандардниот јазик да се исфрли зборот госпоѓица?!

24 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Спуштај градските порти!

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

...со екслкузивни скопско-скопски врски кои неминовно ќе доведат до блага дегенерација на гените, ама тоа и не е толку страшно, зашто барем ќе бидат чисти и ќе го нема оној мирис на село и на човечност. Потаму, нужно е да почне да се отстрануваат непожелните. Поточно, да се продолжи, само побрзо!

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Шумски пожар над Кучково

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Во нормални услови, пристојниот бришан простор на неколку места би го оневозможил ширењето кон викендичките над селото Кучково, но неверојатно силниот ветар кој таму дува од пред 2 часа, може чуда да стори. Затоа, оние што имаат имот таму, би требало да проверат што се случува со огнот.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Гејмерите, пак

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Уште една антигејмерска хајка!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Македонската современа критичка мисла

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Како во денешно време се дава експрес-критика. Мошне функционално!

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Лажно рекламирање

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Типичен пример за лажното рекламирање е и овој текст. Во него јас воопшто нема да зборувам за лажното рекламирање (што само по себе е лажно рекламирање). Мал парадокс на совршенството! :D

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Проверка!

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Кога ќе направите нешто значајно и ќе добиете чувство дека сте успеале по долгата и макотрпна работа, без разлика колку ситно и безначајо или пак бескрајно важно да ви изгледа вашето постигнување, постои сигурен начин да ја проверите неговата вистинска вредност....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Национални чувства

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Доволно е да си ја сакаш земјата, за по дефиниција да веруваш во сите национални митови? Дали е можеби затоа што се заложувам за заштита на македонскиот јазик од имбецили, ништо пофанатично одошто тоа го прават Французите на пример (имајте на ум дека тие се дел од вашата високоценета Европа....

18 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Интелектуалци? Навистина?

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Кога на доблесен човек ќе му посочиш грешка, тој ја поправа и се заблагодарува. Кога на некој што глуми интелектуалец ќе му посочиш грешка, тој се налутува, те исклучува од комуникацијата и се врти на другата страна, со чувство на надмоќ.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Јавни тоалети

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Влегувам во еден од јавните тоалети на филолошко-филозофската факултетска зграда, што е позната и како дувло на хомосексуалци. Факултетот со најголем процент на женско население има и најмногу хомиќи (ништо злобно, дијалектологија учев деновиве)...

13 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Пријатно изненадување

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (luminata.blog.com.mk)

Он.нет си ја призна грешката, се извини и го врати блогот во употреба.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Цензура!

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (luminata2.0.blog.com.mk)

Експресно избришан блог поради линк до порно клип, во ситуација кога едно чудо антимакедонски „блогери“ заговараат уништување на Македонија и слободно си функционираат! Чудна некоја политика си има он.нет....

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Поезијата на Тупак Шакур

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (babamitrajanka.blogspot.com)

Мал избор од поезијата на еден одличен поет, во мој препев / превод.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови