Инфо за Џам

Корисник од:
29 мај 2007
Пријавени статии:
34
Популарни:
16
Однос на популарност:
47%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Џам (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Милион евра за три минути стриптиз

пријавена пред 11 месеци. (www.dnevnik.com.mk)

Дита фон Тиз вчера пристигна во Москва и ја разбранува руската метропола. Се зборува дека за триминутната изведба таа ќе добие повеќе од 1 милион евра. Тоа ќе зависи од одговорните луѓе од Европската радиодифузна унија, кои треба да и' дадат дозвола за стриптиз-перформансот. Кој е ЗА?

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Кројачите на судбината на светот се собираат во Атина

пријавена пред 11 месеци. (www.utrinski.com.mk)

Билдерберг собирање .. она што ми е интересно е што Утрински улетуе со Вечер-ова тема или поарно кажано инт. портал тематика .. преведено-превземено од „Глобал рисрч“, без новинарско-авторски осврт .. шо така?

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Западните амбасадори и ЕВН како Јосип Броз-Тито

пријавена пред 11 месеци. (www.novamakedonija.com.mk)

Австријците како Тито, повеќе би го сакале судот на нивната „партија“. Македонија сè помалку им е по мерак. Прашање е дали воопшто и пијат вода ако не е од австриските Алпи. Но Македонија им беше погодена пред само неколку години, кога за 220 милиони евра купија монопол што има побарувања од 150.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Bodhisattva in metro

пријавена пред 11 месеци. (ztvk.crnaovca.mk)

просветлувачко кратко филмче .. смеењето е задолжително ..

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Карлос Сантана на Градски во Скопје

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (www.novamakedonija.com.mk)

оти никој не пријавуе ваквија лебче настани на кајмакот

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

Груба партиска манипулација

пријавена пред 12 месеци. (knsis.blog.com.mk)

Дојдов на саботниот протест да изразам подршка на заштитата и јавната афирмација на слободата на јавен собир, слободата на говор и слободата на изразување – идеи во кои силно верувам. Си заминав дома со чуство на искористеност и злоупотребеност.

2 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Netwars

пријавена пред 12 месеци. (dzam.blog.com.mk)

за “војните“ на повеќе-каналната форма на организирани групи водени преку интернет и останатите комуникациски социјални вмрежувања .. ројот како препознатлив и карактеристичен феномен ..

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Пред темелите на нова цивилизација

пријавена пред 1 година. (novamakedonija.com.mk)

Во глобален амбиент кога десницата е збунета и затечена, а левицата тотално дезориентирана, човештвото очекува јасни одговори од своите лидери. Тешко дека ќе можат да ги дадат без да признаат дека сегашниот модел крахира. Политичарите од претходниот систем немаат таква способност.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Schwarzenberg: Balkan nations should join EU soon

пријавена пред 1 година. (praguemonitor.com)

малку охрабрувачки вести .. при сета криза има земји кои би сакале европската географска дупка по скратена и забрзана постапка да ја пополнат со ЕУ членства за Балканците .. bye bye 2020, welcome 2012!

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Ден Дончев како алиби експерт?

пријавена пред 1 година. (ztvk.crnaovca.mk)

Ден Дончев во својата последна колумна Интернет „демократија“ настапи со изразита воља за дебатирње. Нема причина фрлената ракавица на Харвард колумнистот од Утрински Весник, со завршен мастерс на Едвард С. Мејсон програмата за Јавна Администрација, да не биде прифатена со скромно блог дебатирање.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Scenes from the recession

пријавена пред 1 година. (www.boston.com)

сцени од “поголемата рецесија“ .. 35 фотки со кратко објаснение

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Слобода или ништо

пријавена пред 1 година, 1 месец. (dzam.blog.com.mk)

.. ако не се партибрејкер, тогаш ништо

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Вовед во изборна визуелизација

пријавена пред 1 година, 1 месец. (iacovibus.blog.com.mk)

if you don`t believe come and see

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

Музика по берзански и други ноти

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

и како што порачува авторот на клипот, опуштете се и уживајте ..

3 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Сум ти сонил, сум се сторил партиски војник!

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (sead93.crnaovca.mk)

Може немаше да го пријавувам сонот, ама што да правам кога во сличен таков сон сум заглавен во делот кога паѓам, паѓам, паѓам ..

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Што се не знаеме за Македонија?!

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.novamakedonija.com.mk)

Филип и Александар малку нека загреваат клупа .. има Македонија и` други културни и природни играчи кои достојно може да ги бранат нејзините бои ..

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Култура

Новогодишна честитка

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (ztvk.crnaovca.mk)

Среќна ..

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Калина од Македонија

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.novamakedonija.com.mk)

колку да промениме од репертоарот ..

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? | категорија: Бизнис

Владина Градина

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (ztvk.crnaovca.mk)

Инспириран од Roger Doiron и неговата кампања „Eat the View“,се одлучив да терам слична сопствена домашна кампања за тревникот пред владата да се претвори во градина. Кампањата ќе оди под кечи името - Владина Градина.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Од финансиско пропаѓање до глобална депресија?

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.utrinski.com.mk)

да ги пофалам Утрински што го донеле Нуриел Рубини, човекот што повеќе од две години предупредуваше за сегашниот економски исход, Др Doom .. значи и не беше непредвидливо или тотално изненадување за упатените, но сосем друго се мерките што ги предлага Нуриел .. сепак е со далеку поголем кредибилитет

5 коментари | проблем? | категорија: Бизнис