Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Зошто плагин за е-Трговија?

пријавена од icko пред 2 години. (mkwordpress.wordpress.com)

Затоа што му треба на овој народ тоа, му треба да си купи патики од интернет :) Ванчо заедно со Мк Вордпрес тимот ќе прават плагин(додаток) за е-трговија, тој е наменет за Вордпрес.

станала популарна пред 2 години | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  А со што овој народ ќе плаќа на Интернет?

 • +3 гласови

  со вошки, и единици гниди :)

 • +1 глас

  :) Не, мислев на тоа со што ќе плаќа на Интернет? Али после ми текна дека ќе може да се користи и во меѓу-македонски трговски е-зделки, такашто, само напред. И би било фино да го издадете како слободен софтвер под GNU GPL лиценца.

 • +2 гласови

  дефинитивно слободен софтвер ;)