Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

За ноите Квислизи

пријавена од nadezna пред 1 година. (anti-istorija.blog.com.mk)

Дарвел уште еднаш ме фасцинираше со своите анти-историски рзмислувања

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Надежна, твој втор пост тука и веќе пријатно ме изненади со изборот. За блогот на Дарвел до сега немав слушнато, но ми се допадна начинот на кој што резонира. Сполај ти за линкот! :)

 • +2 гласови

  малце грешна му е аналогијата. не се македонците квинслинзи пошто се усојузуваат со европа, туку поради тоа што се потрчковци на америчката надворешна политика (ирак и афганистан). значи, не ради ЕУ, туку ради НАТО.

 • +1 глас

  Може да се свати текстот и на групно, но и на ниво на поединци преточени во одредени партии и претседателски кандидати.

 • +2 гласови

  Ако нешто може да се свати на повеќе начини кои дури и се контрадикторни меѓу себе, значи дека не се работи за текст при чие пишување е применет научен метод.

 • +2 гласови

  Да? А ти познаваш некој блогер кој што своите тврдења ги базира на научен метод?
  Де посочи ми го...
  И впрочем, од кога блогерајот и личното мислење мора да се базира на научен метод?

 • +1 глас

  „криење позади слободата на говор“

  Каква апсурдна аналогија. Зарем Дарвел мисли дека слободата да се мисли поинаку, или според некои - погрешно, е иста или полоша работа од соработка со окупациска сила?