Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

ВЛОГ

пријавена од Spartak пред 1 година, 8 месеци. (ribaro.blog.com.mk)

Некој свира курцу, а РИБАРО прилепски си направи СВИРКАЈ-ВЛОГ. Малку необично ми изгледа, но ми се бендиса.

станала популарна пред 1 година, 8 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +4 гласови

  Супер идеја! Ме бендисва! :) Само... зошто анонимност? Та не се бори Рибаро против Скиентолошката црква. :)

 • +4 гласови

  Абе не е он анонимен. Кај Јанко у бурекџилница има отидено, но мислам дека вака е поефикасно отколку да му го глеаме суратот прилепски. (мала шала)

 • +2 гласови

  Јако.

 • +1 глас

  Од сега па натака, блогот преминува во влог. Свиркај е првата епизода или (како ли се вика) првиот влог пост.