Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Уторак

пријавена од chale пред 1 година, 11 месеци. (chale.blog.com.mk)

Преку све више...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    Досега само 2 содржини ти ошле на главната...знаеш зошто? Пошто си self.blog спамер!

  • +1 глас

    А бе, мислиш јас функционирам за да излезам на насловна? Ај бркај си работа и продолжи си ја борбата секој пријавен пост да ти види бел ден и радувај се на “успехот“...