Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Тиркиз, тиркиз ти јебем!

пријавена од Arwena пред 2 години, 2 месеци. (kanalizacija.blogspot.com)

Кога му стигнала веста за црквата на плоштадот во Скопје на Господ, тој нервозно се одлогирал од гугл ридер и го лупнал лап-топот. Ударот бил толку силен што излетало јаболчето од мек-букот, а истите гласови говорат дека секое божјо јаболко си има своја Ева. Сега се чека само потопот!

станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите