Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Суспензија поради Убунту

пријавена од новица пред 2 години, 3 месеци. (kapsarovb.blog.com.mk)

Директорката на гимназијата Јосип Броз, Снежана Малцова-Мироновска, дала или овластила да се суспендира професор, кој промовира софтвер, кој е слободен и за што исто така се залага тековната влада, кое што треба да биде придонес во економски закреп на нашава смешна држава.

станала популарна пред 2 години, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +7 гласови

  Објаснување од професорот.
  http://hedona.on.net.mk/pipermail/ossm-m...

  Не верувам дека дека баш Убунту и слободен софтвер е причината.

  Искрен и си признава дека има шанса да го суспендирале пошто потрошил „2-3 часа“ по информатика да ја промовира идејата РМ да се приклучи кон САД не кон ЕУ.

  Фак 2-3 часа по информатика на таква тема? Да сум родител и јас би се согласил дека требало да го суспендираат еден месец.

 • -2 гласови

  Можеш да одговориш на поштенската листа, порелевантна дискусија би се развила бидејќи и тој ја чита.

 • +2 гласови

  а други часови ок е да бидат надвор од својата тема?

  не сакам да заземам страна во работава бидејќи не ги знам сите детали.

  добро ми е сеќавањето како во средно трошевме по цели часови хемија на разно разни хирови на професорката, па не беше таа суспендирана. децата среќни нема предавање и испрашувања, таа среќна ќе си каже што има да си каже и ќе заѕвони ѕвончето. :-)

 • +2 гласови

  Небитно на кој час професорот не си ја врши работа и збори за друго. Тоа викам очигледно се промениле работите на западен начин на размислување каде и професорите имаат одговорност. ;)

  Ако професорот не си ја работи својата работа треба да има некоја казна, нема подобра казна од процент од плата, времена суспензија и слично. Начинот на утврдување одговорност ваљда треба да биде убаво дефиниран.

 • +3 гласови

  clouded the future is when the dark side involved is...

 • +1 глас