Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Стејт оф Хај Фајв ww.Hi5.com

пријавена од dasaf пред 2 години, 11 месеци. (howitz.blogspot.com)

Кога лобирав да се прават некои ултра лајт тестови пред да се стави интернет во секој дом , ме направија скренат , и после дошло до чајлд малестинг , рејпинг , мањачење , дркање на слики и правење бербат по тастатура...

станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Уф, добро мавање...уфффффф

 • +1 глас

  Иако имам профил на ова hi5-ов со намена тепање време уз сеир на гореспоменатите...муабетот си е на место, само жално е што нема да стигне до оние што треба да го прочитаат, сепак, тоа е вон нивната идеја за интернет.

 • +1 глас

  мислам дека не е проблемот само Хај Фајјф, туку земен е само како водич на муабетот. исто е и со пријатели.ком.мк за мајспејсис не знам точно, ама мислам дека и таму има од споменатите работи...

 • +1 глас

  И јас гласам да се укине Интернетот, тоа е ѓаволска работа и ни ја труе младината.

 • +1 глас

  не. не треба да се укине интернетот туку да се вградуваат секакви софтверски филтри на секој компјутер наменет за лице под 18 години.
  може и аларм да се вгради, а посети некоја %&%&&% страна да стига смс до татко му/и: детето ти се порнира :)

 • +1 глас

  Сигурно сите борци за слобода (територијална, умствена... каква и да е) во историјава се гордеат на сите софтверски филтри, уреди за набљудување и следење на активностите... и се слично...

 • +2 гласови

  Интернет ко интернет спореди го со алкохол , некој го "прима" и си знае граница , а некој го прима а нема граница.Сакав да кажам не е до интернетот него до социјализацијата на секој млад човек и неговото сваќање за општеството , и колку е воспитан.

 • +1 глас

  Море ко ќе видам све би ги спалил!!
  Брат порано се ебеше преку нет бе !?

  Морав преку 2 коментара пошо до 300 карактери е ова :)

 • +1 глас

  Статијава е на место...