Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Слатки наши бубатори…

пријавена од ivana пред 1 година, 7 месеци. (smizla.mk)

Е најпрвин, ова се дечковци на иднината(т.е имаат иднина која барем е со исклучоци за да не биде обезбедена од мама и тато).Бубаторите се првите у маало кој добивале персонален сметач, ги пресметале варијаблите за целокупниот нивен друштвен живот...

станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  Конечно си дочекавме и за нас статија :)

 • +2 гласови

  ja препорачувам серијата The Big Bang Theory ;)

 • -2 гласови

  Серија над сериите!!!! Ги изрепризирав епизодите по 3-4 пати, а оние појаките и по 5-6 пати. И пак ми се смешни, до суза :)

 • -2 гласови

  Особено е јака онаа епизодата со доплеровиот ефект. :)

 • +1 глас

  леле... да... зајдов од смеење кога го видов како се дотерал :D
  Иако добар момент беше и склопувањето на мебелот од IKEA :D

 • -1 глас

  не ми се верува шо пишува девојчево.

 • -1 глас

  Генерализира премногу, така било тоа, земи еден куп луѓе стај ги во една категорија и тоа е тоа, исти се сите. :)

 • +1 глас

  Ма, чиста завидливост!
  Различни интелектуални нивоа...
  Дури и кога се има IQ со вредност еднаква на собна температура, инстиктивно се чувствува што е подобро (IQ со вредност на топење на железо!)
  Само уште шмизлите и шмизловите (!) да можеле да бираат, сигурно сакаат да станат гикови.
  :)