Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

СКОПСКА ШЕМА - скопскиот ноќен монструм

пријавена од jofe пред 1 година, 2 месеци. (mecetousko.blog.com.mk)

После подолго време, минатата есен бев во една скопска дискотека која го носи името на американскиот бомбардер Б2...или сопственикот имал друга намера па името нешто друго му значи.После една фуриозна свадбена веселба, дурштвото ме натера да стапнам во една скопска дискотека иако се бев заколнал...

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.