Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Robocop (2010)

пријавена од Supergirl пред 1 година, 8 месеци. (recyclebinmk.blogspot.com)

Како дете што растело со филмови и цртани за суперхерои, сеуште сум огромен фан на истите. Она што посебно е радува деновиве, е информацијата дека се спрема нов филм Robocop (2010).

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Продолженијата на филмовите после неколку години (декади) се покажаа како неуспешни. Тука особено го потенцирам Супермен 5. Овие филмови беа одлични само во времето кога се давани, затоа што приказната се базира на технологијата и философијата на живот од тоа време, а новите продолженија се вплеткуваат да не ја разводенат основната сижејна линија. Пример за тоа е Star Wars, кој воведоа еден куп нови термини, кои не се споменуваат во оригиналните епизоди.
    Анти пример е најновиот Бетмен: совршено се вклопува во денешницата.
    Се надевам Робокап ќе биде уште еден анти - пример.