Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Прошетка

пријавена од Sokol пред 1 година, 10 месеци. (v-deko.blogspot.com)

бевме во она мало и загушливо пабче во кое секогаш играме пикадо и пиеме пиво, за да не мораме да правиме нешто друго што веројатно ќе има смисла. Собрани бевме, поделени во тимови и фрлавме, еден по еден, во бројките, во центарот, понекогаш и во ѕидот околу таблата. Пивото знаеше и чуда да направи.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.