Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Пролетери од целиот свет одморете се!!!

пријавена од fidanovska пред 1 година, 2 месеци. (blok-magazin.blogspot.com)

Никој не би требало да работи, Никогаш. Работата е причината за сите беди на овај свет. Скоро секое зло кое можи да ви падне на памет потекнува од работата или од животот во светот подреден на работа. За да престаниме да патиме, треба пред се да престаниме да работиме...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Блогови

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  Па, прилично „лавиринтско“ размислување на авторот.
  Од анархизам, преку тирада за синдикалните организации, до Карл Маркс...
  Уште Александар Велики и Обама, за да биде комплет кајгана.

 • +2 гласови

  ФАКИНГ ШИТ Mac Swiss ???

  Мац Сњисс ?? [reality check] .. да, 2009та сме.

  :)

 • +1 глас

  Да, го има „Мац сњисс“ на сајтот, но не на текстот за кој разговараме.

 • +1 глас

  не се правдај и признај дека имаш инсталирано mac swiss i mac c times... и оние црковните и модерните што беа кул во Ворд 2.0. Само уште да најдам кај беше мало ш... :)

 • +1 глас

  ех сега.... :)